Jeg kan ikke finde STIHL Smart Connector under opsætningen i STIHL connected-appen. Hvad skal jeg gøre?

Ændret den:
21-09-2020

Kontrollér, om følgende passer:
• Din smartphone med STIHL connected-appen befinder sig inden for en rækkevidde af ti meter til Connector. Det kan tage op til 60 sekunder, indtil appen registrerer smartphonens Connector.
• Du har aktiveret placeringsregistrering og Bluetooth på din smartphone.
• Smartphonen opfylder systemkravene.
• Isoleringsfolien mellem batteriets knapcelle og kontakterne i Smart Connectors kabinet er blevet fjernet.
• Batteriet blev sat i med korrekt polaritet.
• LED'en i Smart Connectors kabinet lyser grønt i nogle få sekunder, efter at batteriet er sat i.

Hvis alle betingelserne er opfyldt, og du stadig ikke kan finde Smart Connector i STIHL connected-appen efter udførelse denne kontrol, skal du oprette en "Support Request" via STIHL connected-appen.