Hvad er en ønsket zone?

22-03-2021

En ønsket zone er en del af arbejdsområdet, som defineres med smartphone eller tablet-computer. Med mobilapparatets GPS-modtager bestemmes centrum for den ønskede zone, og der defineres en radius omkring disse koordinater. iMOW® robotplæneklipperen kører langs afgrænsningshegnet til den ønskede zone og slår græsset her. Sørg i den forbindelse for at vælge en radius, der er så stor, at ønsket zone og afgrænsningshegn overlapper. Du kan definere den ønskede zone ved at klikke på "+"-symbolet. En ønsket zone er kun aktiv én gang i den ønskede græsslåningsvarighed.