Er iMOW® robotplæneklipperen udstyret med en tyverisikring?

22-03-2021

iMOW® robotplæneklipperen er udstyret med en tyverisikring. Når tyverisikringen er aktiveret, udløses der et alarmsignal et minut efter, at robotplæneklipperen er løftet. Det kan forhindres eller annulleres ved at indtaste PIN-koden. C-modeller har desuden en GPS-beskyttelse. Når GPS-beskyttelsen er aktiveret, får ejeren af iMOW® robotplæneklipperen besked via sms og e-mail, hvis iMOW® fjernes fra hjemmeområdet.