Hvordan fungerer regnsensoren?

22-03-2021

Regnsensoren kan indstilles, så græsslåningen afbrydes eller ikke startes i tilfælde af regnvejr. Den aktuelle værdi vises med en streggrafik i menuen under "Indstillinger" > "Regnsensor". Ved indstilling af 5trins-sensoren trykkes styrekrydset mod venstre eller højre. Regnsensorens følsomhed og den tid, hvor robotplæneklipperen skal vente på, at sensoroverfladen tørrer efter regn, varierer afhængigt af niveau.