Hvad er begrænsede områder på iMOW®?

24-04-2024

Der skal installeres barriereoverflader,
Rundt om forhindringer, som robotplæneklipperen ikke må røre, f.eks.

• Damme
  • Swimmingpools
  • Blomsterbede
  • Grøntsagshaver

uden om forhindringer, der ikke er tilstrækkeligt stabile,
Omkring forhindringer, der er for lave.
Du behøver ikke at afgrænse faste forhindringer med den angivne minimumshøjde. Bemærk, at minimumshøjderne kan variere afhængigt af iMOW® -modellen.
For at sikre en robust funktion skal låsefladerne som udgangspunkt være runde og ikke have ovale, kantede eller indadbøjede former.

Du finder tilsvarende monteringsanvisninger for blokerende overflader i din betjeningsvejledning.