Hvordan sætter jeg STIHL connected op?

19-01-2022

Trin 1: Registrering
For at kunne bruge funktionerne på STIHL connected, skal du registrere dig hos STIHL connected.

Trin 2: App installering
Som det næste skal du enten downloade STIHL connected-appen til iOS eller til Android og installere den. Log derefter ind i appen med det bruger-id, som du fik tildelt i det foregående trin.

Trin 3: Opret enheder i appen
Det mest bekvemme er at oprette alle enheder i appen*. Det gør du ved at scanne stregkoden på enheden eller indtaste serienummeret manuelt. Du kan også oprette produkter fra andre producenter på den måde.
*Konfigurationen kan selvfølgelig også forekå via STIHL connected Portal.

Trin 4: Forbered STIHL Smart Connector
Smart Connector:
Tag nu STIHL Smart Connector ud af emballagen, og åbn forsigtigt batterirummet med den medfølgende nøgle til batterirummet. Fjern sikringspladen under knapcellen. Du vil nu se den datamatrixkode, som du bruger til at forbinde STIHL Smart Connector med den ønskede enhed i appen i det næste trin.

Smart Connector 2 A:
Med kun få enkle trin kan du hurtigt og nemt tage STIHL Smart Connector 2 A i brug. I det følgende finder du et overblik over de vigtigste trin:
Aktivér først knapcellen. Sæt STIHL Smart Connector 2 A på, og lad enheden køre.

Trin 5: Kobling af STIHL Smart Connector
Smart Connector:
Du kan nu tilslutte en enhed, der er oprettet i appen, til din Smart Connector. Sådan fungerer det: Du starter processen via den tilsvarende knap i appen og scanner derefter den datamatrixkode, der udleveres ved trin 4. Nu lægger du knapcellen tilbage i STIHL Smart Connector og lukker batterirummet.

Smart Connector 2 A:
Tryk på knappen. Efter parringen kan du bruge enheden.

Trin 6: Montér STIHL Smart Connector på enheden
Montér nu STIHL Smart Connector på den enhed, du parrede den med i det foregående trin. I STIHL Connected-appen finder du instruktioner for hver fuldt understøttet enhed om, hvor og hvordan du bedst sætter STIHL Smart Connector på. Det kan du gøre ved at bruge enten de medfølgende skruer eller den selvklæbende overflade på bagsiden af STIHL Smart Connector. Som en generel regel bør STIHL Smart Connector ikke være mere end 10 cm væk fra enhedens motor.

Trin 7: Gå i gang
Nu kan du betjene din enhed i STIHL connected. STIHL Smart Connector samler dataene fra enhederne og synkroniserer dem med din smartphone. Derfra overføres dataene til STIHL Cloud sammen med positionen*.
*Overførsel af position er aktiv, forudsat at GPS'en er aktiveret på din mobile enhed.