Kan jeg slibe eller efterslibe kniven eller knivene på iMOW®?

Ændret den:
26-04-2024

Kniven eller knivene må ikke slibes eller efterslibes. Tjek kniven eller knivene regelmæssigt for skader, slid, revner og bevægelighed. Det forhindrer eventuelle funktionsfejl under klipningen. Beskadigelse af kniven eller manglende knive kan føre til ubalance og støjemission. Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring beskytter enheden mod skader og forlænger dens levetid. Følg venligst anvisningerne i din betjeningsvejledning.